Leo Hovens Erelid S.V. Gardé

Tijdens de feestavond had het bestuur de eer om Leo Hovens te mogen benoemen tot erelid.

Leo is initiatiefnemer en medeoprichter van S.V. Gardé. Hij heeft jarenlang diverse bestuursfuncties bekleed en in de beginjaren ontzettend veel voor de jeugd gedaan. Toen de jeugdafdeling vrijwel geen kinderen meer had heeft hij een wervingscampagne opgezet waaruit ongeveer 60 jeugdleden uit voortkwamen. Hierdoor werd de jeugdafdeling gered. Ook heeft hij veel energie gestoken in het clubblad dat wij jarenlang hebben gehad.

Daarnaast zijn de extra activiteiten altijd belangrijk geweest. Er werden door hem diverse simultaans geregeld. Ook de uitwisseling met de Tsjechische schaakvereniging, waardoor uiteindelijk een groepje leden al jarenlang met elkaar op vakantie gaat werd door hem georganiseerd.

We moeten hierbij natuurlijk niet vergeten dat hij de meeste van deze activiteiten samen met Rite gedaan heeft. Zoals hij eigenlijk alles samen met Rita deed. Haar verlies was voor hem dan ook enorm tragisch. Het is daarom erg fijn dat hij nu getrouwd is met Leidy.

Ook kennen we Leo echter als de persoon met veel humor en aandacht voor detail. Vele uren op de clubavond werden al gevuld door het luisteren naar kleurrijke verhalen die vrijwel altijd op de lachspieren werken.

Wij hopen met zijn allen dat Leo nog lang met veel plezier aan activiteiten van “zijn” S.V. Gardé meedoet.

Gefeliciteerd Leo!