Uitnodiging voor deelname aan de

in Maarheeze

Loop jij ook mee?Het bestuur van de Avond4daagse Maarheeze wil deze activiteit graag onder de aandacht brengen bij een groter publiek, zowel jong als oud. Daarom hebben zij er voor gekozen hebben om sportverenigingen in Maarheeze aan te schrijven om dit bij hun leden onder de aandacht te brengen. Vandaar dat wij ook een berichtje kregen.

Lijkt het je leuk mee te doen met de avond 4 daagse dan volgt hieronder alle benodigde info. Je kunt eventueel ook met een groepje leden meelopen. Organiseer dit dan wel zelf.

Op dinsdag 19 juni 2018 gaat de avond4daagse weer van start. Je kunt je inschrijven voor de 5 km of de 8 km. De lopers starten iedere dag tussen 18.00 en 18.30 uur. Evenals voorgaande jaren wordt er iedere dag vanaf een andere locatie gestart waar we vervolgens ook weer aankomen. Daardoor zijn de routes extra gevarieerd. We starten vanaf Scouting Kizito, daarna Manege de Boschhoeve, verv0lgens de voetbalkantine en we eindigen bij de Smeltkroes. Door de enthousiaste inzet van de KBO en het Gilde zijn er weer 8 mooie, nieuwe routes gemaakt.

Aangenaam actief buiten wandelen, door het bos, hei en door Maarheeze. Leer je eigen omgeving beter kennen en kom 4 avonden in beweging met clubleden, familie, vrienden, buren en buitenlui. Vind je 4 avonden lopen te veel en wil je bijvoorbeeld maar 1 of 2 avonden meelopen? Dat kan. Inschrijven voor 1 avond kan op elke avond op de startlocatie.

Meer informatie kun je vinden op www.kvw-maarheeze.nl.