Verslag Ronde 2
Kempencup Seizoen 2017/2018


Algemeen - Standen - Foto's ronde 1 - Foto's ronde 2 - Foto's ronde 3 - Foto's ronde 4 - Foto's ronde 5 - Foto's ronde 6


Ook deze tweede ronde waren er weer veel Gardéërs van de partij. Ondanks de hevige sneeuwval speelden veel clubgenoten deze middag mee. De trouwe deelnemers van Aalst-Waalre waren er deze middag echter niet bij. Wel mochten we 4 spelers van Sissa Luyksgesrel verwelkomen. Later dit seizoen zullen we bij hen te gast zijn...

Er werd aandachtig gespeeld en de tijd werd goed gebruikt. Daardoor kwamen er diverse interessante partijen op het bord. Iedereen lukte het dan ook hier en daar punten bij elkaar te sporkkelen. Soms was daar geluk bij nodig maar meestal werden de punten overtuigend binnen gehaald.

Tussen de ronden door was er tijd om buiten te spelen. Er werden sneeuwpoppen gebouwd en er werden vulkanen gemaakt. Af en toe vloog er ook een sneeuwbal door de lucht. Als er dan weer geschaakt moest worden hadden sommige kinderen het ineens toch wel koud. Door de energie die in de partijen gestopt moest worden waren de meesten echter zo weer opgewarmd.

Aan het eind van de dag werd de stand opgemaakt. Amber en Gwen waren helemaal verrast toen bleek dat ze bij tweede en derde stonden. Merlijn had ondertussen ook een brede grijns op zijn gezicht. Hij voert nu immers de ranglijst aan!

Coen Winters