21 mei 2017
Brunch

De zondag stond geheel in het teken van de senioren. 's Ochtends werd er afgetrapt met een brunch. Ongeveer 30 leden schoven hiervoor aan.

De brunch bestond uit soep, diverse broodjes, ragout en gehaktballetjes. Iedereen genoot zichtbaar van de uitgebreide brunch. Dat was belangrijk want we hadden nog een lange dag voor ons.

Na de brunch was er nog even tijd om een balletje te trappen, maar daarna werd iedereen al snel bij elkaar geroepen zodat er met de fotospeurtocht begonnen kon worden.

De fotospeurtocht was uitgezet door Ton Rijnbeek. Voordat hij echter de kans had om iedereen op pad te sturen werd hij ook nog even in het zonnetje gezet. Net als Leo Hovens is Ton één van de oprichters van onze vereniging. Daarom kreeg hij, net als Leo, Peter Tijssen, Coen Winters en Albert Jan Blank, een beeldje uitgereikt.

Hierna was het echt de hoogste tijd om iedereen op pad te sturen omdat iedereen weer op tijd terug moest zijn voor de simultaan. Tijdens het diner aan het einde van de dag zou Ton bekend maken welke groep het het beste heeft gedaan.

Je kunt alle foto's van de brunch hier bekijken.


After Receptie Buffet - Terug naar de jubileum index - Simultaan